Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Съдийската колегия на ВСС отложи разглеждането на дисциплинарно дело срещу Даниела Тошева – съдия в СРС, за 18.09.2018 г.

17 юли 2018 година

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет отложи изслушването на Даниела Красимирова Тошева – съдия в Софийския районен съд, във връзка с образуваното срещу нея по предложение от 11.07.2017 г. на Стефан Милев – изпълняващ длъжността „административен ръководител – председател“ на Софийския районен съд, дисциплинарно производство.

Съдия Тошева не се яви днес пред Съдийската колегия, като представя болничен лист. Тя бе представлявана от адвокат Цветана Чуклева, която съобщи пред Съдийската колегия желанието на съдия Тошева да се яви и да бъде изслушана, заедно със защитника ѝ.

Разглеждането на дисциплинарното дело е отложено за заседанието на Съдийската колегия на 18.09.2018 г., за което съдия Тошева е уведомена чрез своя адвокат.

 

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд